BURYING THE TRUTH SINCE 1994

BILTEN


travanj 2004.                     neznamusebroj


Dakle, Sferakon je završio, nitko se nije potukao, a BILTENLARP se nije održao. Zašto? Pa, jednostavno, nitko se nije prijavio. Al dobro, navikli smo. Ekipa koja je radila BILTEN se dobro zabavila (tko ne vjeruje, taj nije vidio sferakonske BILTENE) i usput ostavila trag na povijesti. Svi ostali neka se slobodno požderu od muke.

Ova stranica će možda ostati aktivna, a možda i neće. Ovisi kako budemo raspoloženi. Moguće je da ćemo se odmoriti tjedan, mjesec, dva mjeseca. A možda nastavimo već sutra. Uglavnom, recimo samo da ćemo nastaviti više u duhu sferakonskog, a manje u duhu predsferakonskog BILTENA. Isto tako, sigurno nećemo se javljati svaki dan. Predsferakonsko odbrojavanje je bilo naporno, a i nismo baš uvijek imali ideje kako popuniti stranice. Ali bit ćemo tu. S vijestima, možda ne toliko aktualnim, ali obrađenim na naš način, komentarima, primjedbama, svime što nam padne na pamet.

I zato, voč dis spejs!

(Inače, ako želite ponovo pronaći predsferakonski BILTEN, link se nalazi na ovoj stranici. Ne bismo obrisali tako značajan dio povijesti.)