ImpreSSum
Početak
 

Udruga »
Projekti »
Čitaonica »
Arhiva »impreSSum, kopirajti i ostalo

IMPORTNT NOUT! Zbog problema sa spamom zatvorili smo adresu sferakon@sfera.hr. Ona više ne postoji. Mailove od sad pa nadalje i ubuduće možete slati na

sferakon-info (a) sfera , hr

I MOLIMO VAS nemojte stavljati ovu adresu na neko dostupno mjesto "ispravno napisanu" (dakle s "@" iliti majmunom), jer to privlači spam.


Osoba za kontakt: Mihaela
E-mail za kontakt: mmp (a) sfera , hr

Ovaj sajt je iz ničega (dobro, ne baš iz ničega, kao pratemplejt mi je poslužio Gašin dizajn za koji su neki rekli da izgleda bolje od ovog što sam sad napravio, aj jebiga kad je Gašo reko da nema vremena za radit cijeli sajt pa sam ja to preuzeo na sebe jer da nisam preuzeo nebi niko i nakraju nebi imali ništa a bolje da imamo nešto nego ništa *udah* tako da nije baš iz ničega al ionako skoro ništa od Gaše nije ostalo samo malo koda na lijevom i desnom meniju i uostalom cijela organizacija na lijevi i desni meni i nekakav bener iznad toga je potekla od njega pa hvala mu na tome) složio Dalibor Perković, u nekim krugovima poznat kao Izitpajn.

Bočke je nacrtao Darko Macan te su isti njegovo intelektualno (heh, intelektualno) vlasništvo. Ima tu i neka začkoljica s kopirajtom u koju je umiješan i Krsto Mažuranić, ali to je već viša matematika.

Nepotpisani tekstovi su iz Sferine arhive (hvala Tanji). Popis nagrada je isto, ako se ne varam, potekao od Krste, ali nisam siguran koliko to spada u kopirajt.

Potpisani tekstovi su vlasništvo onih koji su ih potpisali.

Svako kopiranje, umnožavanje i ostala djela koja uključuju nešto s ovog sajta zabranjena su bez dozvole autora. Ukoliko to ipak učinite, tužit ćemo vas za tjelesnu, duševnu i ostale boli i tražit ćemo polovicu, a možda i više od enormnih profita koje ćete pritom zaraditi.

Ustvari, trenutno mi se ne da propitkivati svakog pojedinačno, ali vjerujem da se nitko od autora neće ljutiti ako njegov tekst negdje stavite uz to da navedete njegovo ime, a ni mi se nećemo ljutiti ako navedete da ste ga skinuli s ovog sajta. Možda su izuzetak iz ovog pravila Macanovi Bočkovi za koje nisam siguran što bi uopće imali tražiti na nekom drugom sajtu jer riječ je ipak o nečemu prilično autorskom, kao i više vezanim za samu SFeru. Je, lijepi su, ali prije nego što ih nagdje naljepite, ipak pitajte, za svaki slučaj.

Ovaj sajt je na serveru K-plus hostinga. Za gledanje preporučujem Micro$oftov IE 5 ili više, a mislim da ni s nekim od novijih Netscapea ne bi trebalo biti problema. Za izradu su korištene najnovije tehnologije kao što su Notepad (ustvari M$Word 6.0 koji mi je koristio kao čisti tekst-procesor, ali ponekad bih uključio i Notepad kad bih išao mijenjati nešto na brzinu) i Micro$oft Paint za Windowse98 uz malu pomoć Bradsoft TopStyle Litea, ali samo zato što sam dobio CD s nekim programima za web pa sam poinstaliravao sve pa je 90% toga isteklo nakon mjesec dana jer je bilo samo trajl verzija, ali TopStajl se održao i zato svaki put kad dablkliknem na neki .css fajl otvori mi se to. U ranim fazama koristio sam i DreamWeaver, ali, kao što rekoh, prošlo mjesec dana i astalavista bejbe... Da, znam da sam mogao ubost neku piratsku verziju, al bio sam jednostavno prelijen, a i ono što sam gore spomenuo mi je dobro poslužilo.

Eto, hvala na čitanju i nadam se da sam vas zagnjavio. Puno lijepih pozdrava i Živjela Revolucija.

vaš Admin